Електронско учење

Због недовољне упадљивости веза на блогу можда није лоше нагласити и овде да се у везама налази:

– веза ка видео садржајима насталим на часовима и ван њих

– веза ка електронском учењу

– веза ка старом сајту кога се још не одричем, јер на њему постоје информације корисне за неке од предмета које сам предавала раније, а није сигурно да их нећу предавати још некад.

Од 8. марта 2009. год. када је покренут Мудл портал на адреси http://scnt.moodlehub.com електронско учење користим као подршку класичној настави. Захваљујући бесплатном хостингу имала сам прилику да се упознам са могућностима примене Мудла у образовању. (Нажалост, бесплатни хостинзи могу постати недоступни, па тако и ова веза више не ради.) Мудл пружа велике могућности за активирање како професора тако и ученика. Поред  постављања додатних материјала,  омогућено је постављање тестова,  форума, организовање радионица и других начина сарадње међу учесницима.

Од 15.01.2011, због немогућности даљег коришћења раније адресе курсеви су премештени на нову адресу njegomiri.com/moodle. Због промене провајдера и неажурности претходног промењена је адреса сајта. Од сада се Електронско учење налази на адреси internetucionica.com/moodle/.

 

Блог на коме се тренутно налазите ћемо и даље користити као средство за информисање, а Мудл би требао да прерасте у нови вид додатне наставе и јаче међусобне сарадње.

Да бисте могли да учествујете у раду на курсевима организованим за потребе наставних предмета које предајем потребно је да се региструјете. Након тога ће вам бити одобрен рад на курсу у року од 24h.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s