Електронско учење

Због недовољне упадљивости веза на блогу можда није лоше нагласити и овде да се у везама налази:

– веза ка видео садржајима насталим на часовима и ван њих

– веза ка електронском учењу

– веза ка старом сајту кога се још не одричем, јер на њему постоје информације корисне за неке од предмета које сам предавала раније, а није сигурно да их нећу предавати још некад.

Од 2009. год. мудл користим као подршку класичној настави. Мудл пружа велике могућности за активирање како професора тако и ученика. Поред  постављања додатних материјала,  омогућено је прављење тестова,  упитника, форума, организовање радионица и других начина сарадње међу учесницима. Дужи низ година користила сам плаћени хостинг, али сам се вратила на бесплатни јер овај вид учења још увек није обавезујући за ученике. Нажалост, бесплатни хостинзи имају своје недостатке. Није могуће самостално уређивати које додатке ћете користити, појављују се рекламе, али не плаћате ништа осим што улажете своје знање и слободно време.

Блог на коме се тренутно налазите користићемо и даље као средство за информисање, а Мудл би требао да прерасте у нови вид додатне наставе и јаче међусобне сарадње.

Да бисте могли да учествујете у раду на курсевима организованим за потребе наставних предмета које предајем потребно је да се региструјете. Након тога ће вам бити одобрен рад на курсу у року од 24h.

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s