О мени

Завршила сам факултет техничких наука, одсек електротехника у Новом Саду, да би након годину дана почела да радим као дипломирани инжењер у  АД “ИНОМАГ” из Бачке Тополе.

Наставнички позив није биo мој први избор занимања, али ми се рад са децом допао. Поборник сам доживотног учења, волим да истражујем и експериментишем и да делим сазнања. Похађала сам много семинара, углавном електронских и научила доста током њих.

Највећи успеси у досадашњем раду у образовању, које сам постигла у сарадњи са ученицима и колегама, су прва награда на такмичењу ФИЛМић 2010 , прва награда на такмичењу Креативна школа 2010/2011, избор ученичке компаније чији сам ментор међу 20 најбољих ученичких компанија у Србији, трећа награда на такмичењу ФИЛМић 2013„Инвент пехар“ и захвалница за рад са ученицима од стране Друштва проналазача Србије – Београд,  друга награда на националном конкурсу „Виртуелни завичај“ 2014, избор на конкурсу ЗУОВа за једног од 40 реализатора који обављају обуку  „Примена информационо-комуникационих технологија у настави“, прва награда на смоти истраживачких радова „Истраживањем до знања“ 2015.

Верујем да само поштени, вредни, образовани људи могу спасити свет и због тога се трудим да помогнем ученицима да буду такви.

Моја радна биографија.

10 thoughts on “О мени

  1. Курсеви на којима радим ове године су Дигитална електроника, Мерења у електроници и Рачунарска графика и мултимедија. Шта вас интересује?

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google photo

Коментаришет користећи свој Google налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s