Предавање 4ПИ

Тим „е-писмен“ реализоваће серију промотивних предавања у Београду и већим центрима у Србији којима се презентују могућности и предности Интернета у формалном и неформалном образовању, примери добре праксе, најпопуларнији веб-алати који олакшавају доступност и употребљивост образовних садржаја и промовисати веб-сајта којим би се омогућило окупљање и повезивање заинтересованих едукатора разних профила који би креирали образовне садржаје за учење путем Интернета.

У четвртак 08.12.2011 су  одржали предавање „Креирање интернет курсева намењених перманентном учењу на даљину. Зашто? Како?  у Школском центру „Никола Тесла“ у Вршцу. Овом предавању које је било треће по реду у програму 4ПИ присуствовао је 31 просветни радник из основних и средњих школа наше општине.

Прeдавач је био Владан Младеновић наставник физике и информатике у Основној Школи „Иван Вушовић“ у Ражњу, који је преводилац Аплета са http://phet.colorado.edu/  на српски језик и један од пионира у увођењу ИКТ у наставу у нашој земљи.

Поред Владана Младеновића аутори овог програма су Снежана Марковић – прво место на конкурсу Креативна школа 2009/2010, Југослава Лулић – прво место на конкурсу Креативна школа 2008/2009 и 2006/2007, друго место на европском форуму иновативних наставника 2010, Славица Јурић – прво место на конкурсу Креативна школа 2007/2008, прво место на европском форуму иновативних наставника.

е-писмен
Advertisements

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

w

Повезивање са %s