Планови за наредни период

Поштовани ученици, ускоро вас очекује неколико занимљивих такмичења.

Дабар – међународно такмичење из рачунарске и информатичке писмености. Такмичење стартује од школског нивоа. Задатке са прошлогодишњег такмичења можете преузети са следећих веза: школски ниво, републички ниво, примери на енглеском језику. Ако сте заинтересовани да учествујете на овом такмичењу можете се пријавити код професора Велимира Радловачког, Милана Његомира или Светлане Његомир.

Пословни изазов – је вишесатно такмичење током кога покушавате да на креативан начин решите задати проблем. Задаци се решавају тимски. Одабрано решење представљате пред комисијом користећи ППТ презентацију и пратећи бизнис план. Како су организована претходна такмичења погледајте у раније објављеним чланцима.

Поред пословног изазова Достигнућа младих имају још занимљивих програма. Ученичке компаније са примењеном економијом, Титан и друго.

Јава програмирање није такмичење, али ако завршите неки од Ораклових курсева можете добити званични сертификат. Како изгледа једна лекција можете погледати овде. Ако вас је ово заинтересовало да се пријавите на неки од курсева на којима наставници наше школе могу да буду ваши ментори пријавите се.

Advertisements

One thought on “Планови за наредни период

Оставите одговор

Попуните детаље испод или притисните на иконицу да бисте се пријавили:

WordPress.com лого

Коментаришет користећи свој WordPress.com налог. Одјавите се /  Промени )

Google+ photo

Коментаришет користећи свој Google+ налог. Одјавите се /  Промени )

Слика на Твитеру

Коментаришет користећи свој Twitter налог. Одјавите се /  Промени )

Фејсбукова фотографија

Коментаришет користећи свој Facebook налог. Одјавите се /  Промени )

Повезивање са %s